TT Festival 2016

TT Festival 2016

Een selectie van foto’s die genomen zijn tijdens het TT Festival 2016 in Assen, gehouden van 19 t/m 25 juni.

Omdat de races dit jaar voor het eerst op zondag werden gehouden was er een extra feestavond, de zaterdagavond. Dat trok veel extra bezoekers. In totaal kwamen er 175000 bezoekers naar het festival.

De week begon op zaterdag ervoor met de TT-run op het TT-circuit.

Op zondagavond was het TT Balloon Festival bij het TT-circuit. Hierbij werd ook een roofvogelshow gegeven door De Valk Roofvogels. Dit was een groot succes. De heteluchtballonnen gingen volgens planning de lucht in. Vooral de grootste vliegende Superbike uit Engeland, met afmetingen van 46 meter breed en 37 meter hoog trok veel bekijks.

Optredens

Vanaf de woensdagavond t/m zaterdagavond waren er 150 optredens in de binnenstad op 11 verschillende podia zoals het Koopmansplein, de Weiersstraat, de Brink, de Jan Fabriciusstraat en de kop van de Vaart. Met optredens van onder andere Roel van Velzen, Pappa di Grazzi, Mooi Wark, De Staat, John Coffey, Mental Theo, Memphis Maniacs, the Great Piano’s, Dirty Daddies en Feuerengel.

Daarnaast waren er diverse motor- en autostuntshows, de traditionele TT-Nightride en natuurlijk de TT-Kermis. En als klapper dit jaar het reuzenrad aan de kop van de Vaart. Daar was iedereen enorm enthousiast over.

Voor meer informatie kijk ook eens op de website of Facebook pagina van de organisatie:

http://www.ttfestival.nl/

https://www.facebook.com/ttfestivalassen/?fref=ts

 

0 Comments

Leave A Reply