TT Festival Assen 2013

TT Festival Assen 2013

Een selectie van foto’s die genomen zijn tijdens de TT-week, van 26 t/m 29 juni 2013. Locaties zijn onder andere De Bonte Wever, het TT circuit, de binnenstad van Assen met verschillende podia zoals het Koopmansplein, de Weiersstraat, de Brink en de kop van de Vaart.

Met optredens van onder andere Jannes, Mooi Wark, Ali B, Mr. Irish Bastard, iDance, Kensington, the Handsome Poets, Krystl, Rowwen Hèze, Top 2000 Band, Left Hand Freddy, the Fortunate Sons, Broken Brass, the Dudettes en the Great Piano’s.

Tijdens het TT Festival Assen 2013 werd er voor het eerst een Balloon Festival georganiseerd bij het TT-circuit. Dit was een groot succes. Het weer dreigde nog even roet in het eten te gooien. Maar gelukkig konden de balonnen na een half uurtje vertraging toch opstijgen.

3 Comments

 1. Anouk Wijnen says:

  Hallo,

  Heeft u toevallig ook foto’s gemaakt bij het concert van Ilse DeLange op TT Assen 2013? Helaas weet ik niet of u de goede fotograaf bent, maar ik stond voorin het publiek met een aantal vriendinnen en ik had gezien dat er veel foto’s van ons zijn gemaakt.
  Het lijkt ons leuk om deze foto’s terug te zien!

  Mvg,
  Anouk

  • Fred van Bergeijk says:

   hallo Anouk,
   Ik was helaas niet in staat om aanwezig te zijn tijdens het concert van Ilse de Lange. Ik weet wel dat daar 2 andere fotografen aanwezig waren. Ik heb slechts 1 naam voor je: Miranda Drenth. Zij was daar in ieder geval en kan jou wellicht verder helpen. Haar email adres is photo@drenthfotografie.nl. Succes!
   met vriendelijke groet,
   Fred

 2. Anouk Wijnen says:

  Bedankt voor uw hulp!

Leave A Reply