© Copyright Fred van Bergeijk Fotografie – All rights reserved.

Corona maatregelen Wilhelmina Ziekenhuis

De afgelopen dagen is er hard gewerkt in en om het Wilhelmina ziekenhuis in Assen. Om op het ongunstigste scenario voorbereid te zijn, zijn er een aantal tenten voor het ziekenhuis opgebouwd. Hierin vindt onder andere de triage plaats. Ook is er een tent opgezet voor de eerste hulp post en voor de bloed afname door Certe. Deze corona maatregelen van het Wilhelmina ziekenhuis zijn ter voorbereiding op een eventuele golf van corona patiënten in Drenthe. Aan de achterkant van het ziekenhuis, aan de Beilerstraat is er zelfs een tijdelijk heli platform aangelegd.

Update: de corona maatregelen van het Wilhelmina ziekenhuis zijn in de loop van de zomer weer wat afgeschaald. De eerste hulp post zit weer in het ziekenhuis en de triage tent is voor meer dan de helft afgebroken.

Klik hier voor meer informatie van het WZA.