© Copyright Fred van Bergeijk Fotografie – All rights reserved.

TT Festival 2020

Dit jaar geen podia en activiteiten in de binnenstad van Assen omdat het TT Festival van 2020 is afgelast in verband met de corona maatregelen. De "TT-week" die oorspronkelijk gepland was is inmiddels voorbij. Ondanks dat er niets georganiseerd was hadden mensen toch de behoefte om even de stad in te gaan. Het was tenslotte perfect weer. De grootste drukte was in de omgeving van de Markt en de Brink. Op vrijdagavond waren er ook een aantal motorrijders die een kleintje TT Nightride hebben gereden. Ik ben ook even langs alle plaatsen gelopen waar het normaal gesproken ontzettend druk is in deze week. Bizar hoe leeg het dan kan zijn. Hopelijk is het TT Festival 2020 een eenmalige versie. Laten we hopen dat het in 2021 weer als vanouds is....

Klik hier voor foto's van voorgaande edities van het TT Festival.

Hou voor het nieuws over de volgende editie de website van de organisatie van het evenement in de gaten.

TT Festival 2020
TT Festival 2020
Foto's TT Festival 2020 Assen
TT Festival 2020
het TT Festival 2020 werd heel anders beleefd
Rolderstraat - Foto's TT Festival 2020 Assen
Foto's TT Festival 2020 Assen
TT Festival 2020