© Copyright Fred van Bergeijk Fotografie – All rights reserved.

Foto’s TT Festival Assen

Een overzicht met foto's van verschillende jaargangen van het TT Festival Assen. Kies een jaargang om daar meer foto's van te zien.

TT Festival 2024

Een selectie van de foto’s die genomen zijn tijdens het TT-Festival, van 22 t/m 30 juni 2024.

Er was dit jaar weer een openingsoptocht met o.a. het Abacus straattheater, gecombineerd met de TT-run. Op de zondag was er een brommersprint langs de Vaart, waarop tijdens de pauze een show met fly-boards was. Er was extra ruimte voor de kermis, zodat de botsauto's weer terug konden keren. Het reuzenrad en de bungee-jump waren ook weer aanwezig.

Optredens
Met optredens van onder andere Mooi Wark, Gerard Joling, Jan Smit, The Mississippi Kings, Melrose, Jannes, Boer Harm, Papa di Grazzi, Tiktok Tammo en diverse coverbands en DJ's op 8 verschillende podia.

TT Festival 2023

De TT-week van 2023 was weer ouderwets gezellig. Er was een perfecte sfeer en het weer was alleen op de donderdag wat minder. Het reuzenrad was weer terug op de kop van de Vaart en de Bungeejump was ook weer terug op het Kerkplein. Een nieuw element was de Silent Disco op de Brink. Bij de muziekpodia ging de meeste belangstelling uit naar Jan Smit, Gerard Joling en Marco Schuitmaker op het RadioNL podium, Mooi Wark, Abba Tribute, Billy Joel Experience, La Fuente, Barry Fest, Bankzitters en Paul Elstak.

TT Festival 2022

Een selectie van de foto’s die genomen zijn tijdens het TT-Festival, van 18 t/m 26 juni 2022.

Naast de verschillende optredens en de motorstunts waren er dit jaar ook theatervoorstellingen in de Gouverneurstuin en het Abacus straattheater met hun bijzondere voertuigen.

Optredens
Met optredens van onder andere Mooi Wark, Charly Lownoise, Donnie, The Mississippi Kings, Stuk, FeestDJ Ruud, Melrose, Rene Karst, Frans Duijts, Jannes, Papa di Grazzi en diverse coverbands op 7 verschillende podia.

TT Festival 2020

De TT-week (als je hem al zo mag noemen) van 2020 is voorbij. Ondanks dat er niets georganiseerd was hadden mensen toch de behoefte om even de stad in te gaan. Het was tenslotte perfect weer. De grootste drukte was in de omgeving van de Markt en de Brink. Op vrijdagavond waren er ook een aantal motorrijders die een kleintje TT Nightride hebben gereden. Ik ben ook even langs alle plaatsen gelopen waar het normaal gesproken ontzettend druk is in deze week. Bizar hoe leeg het dan kan zijn. Laten we hopen dat het in 2021 weer als vanouds is....

het TT Festival 2020 werd heel anders beleefd
Maan op het podium van de Doevenkamp tijdens het TT Festival Assen 2019
Een vol Koopmansplein - Foto's TT Festival Assen 2019
Jan Smit op de Brink in Assen - Foto's TT Festival Assen 2019
Openingsband Blackbriar - Foto's TT Festival Assen 2019

TT Festival 2019

Een selectie van de foto’s die genomen zijn tijdens de TT-week, van 26 t/m 29 juni 2019.
Met dit jaar voor het eerst de Unive 4 Wheels toertocht.

Optredens
Met optredens van onder andere Maan, Mooi Wark, Black Briar, The Mississippi Kings, ABBA tribute band, Famke Louise, Melrose, Jannes, Jan Smit, Erwin Java band en diverse coverbands op 8 verschillende podia.

TT Festival 2018

Een selectie van foto’s die genomen zijn tijdens het TT Festival 2018 in het centrum van Assen.
Voor het eerst sinds lange tijd kon het publiek ook weer bungee jumpen. En natuurlijk waren er veel motorstunts en muziekconcerten te bewonderen.

Optredens
Er waren optredens van onder andere de Bökkers, Esmee Smit, Mooi Wark, Freddy Moreira, Ben Liebrand, Mississippi Kings, DJ Arnoud, The Partysquad, Danny Blom, DJ Loudar, Je Broer, The Darkraver, Dilana Smith, The Vikings Motorparty Band, en diverse coverbands op 7 verschillende podia.

TT Festival Assen
Foto's van TT Festival Assen 2017.
Foto's van TT Festival Assen 2017.
Miss TT Festival 2017 Manon Broersma
Foto's TT Festival Assen 2017

TT Festival 2017

Een selectie van foto’s die genomen zijn tijdens het TT Festival 2017 in het centrum van Assen. Met onder andere burgemeester Marco Out en Miss TT Festival Manon Broersma.

Optredens
Er waren optredens van onder andere Mooi Wark, de Johan Willem Friso Kapel, Kraantje Pappie, The Darkraver, Melrose, Hooked on Red, Wipneus en Pim, DJ Sandstorm, Ben Liebrand, Je Broer, Freddy Moreira, Rene Froger, Frans Duijts, Samantha Steenwijk, Jannes, Frans Bauer en diverse coverbands op 8 verschillende podia.

TT Festival 2012 t/m 2016

Een selectie van foto’s die genomen zijn tijdens meerdere edities van het TT Festival. De locaties zijn in de binnenstad van Assen langs de Vaart en op verschillende podia zoals het Koopmansplein, de Weiersstraat, de Torenlaan, Kerkstraat, Jan Fabriciusstraat en de Brink.

Met optredens van onder andere De Staat, Miss Montreal, Mooi Wark, Ali B, Roel van Velzen, Dirty Daddies, Great Piano's, Kensington, Chef'Special en the Handsome Poets.

Optreden van Feuerengel met veel special effects - TT Festival Assen 2016

Informatie over het eerstvolgende TT Festival is te vinden op: https://www.ttfestival.nl/