© Copyright Fred van Bergeijk Fotografie – All rights reserved.

Start TT Festival 2013

Ali B op het Koopmansplein

Gisteravond is het TT Festival van 2013 in volle hevigheid losgebarsten. Op het TT-circuit was er voor de eerste keer het TT Balloon Festival. Hier gingen, met enige vertraging door de weersomstandigheden, enkele tientallen heteluchtballonnen de lucht in. Dat leverde soms spectaculaire beelden op. Het toegestroomde publiek genoot zichtbaar van het spektakel. Vrijwel tegelijkertijd met het opstijgen van de ballonnen begonnen in de binnenstad van Assen diverse bands op een viertal podia met hun optredens. Te horen en te zien waren oa: Landmark 105, Tightropes, Papa di Grazi, Ali B en Kensington. Met name de laatste 2 acts trokken veel enthousiaste bezoekers naar het Koopmansplein. Op de foto is Ali B aan het crowdsurfen.

Meer foto’s van het TT Festival vind je hier.

Foto’s van het TT Balloon Festival vindt je hier.

 

Andere links:

Website Papa di Grazzi

Website Kensington